Penkta A pamokėlė. Sunkūs anekdotai.
Autorius |
Žinutė |
Vernas
Puruša
|
 Re: Penkta A pamokėlė. Sunkūs anekdotai.
Vasaros pabaigoje susitinka du speleologai, vienas klausia: - Kur praleidai atostogas? - Pirmas dvi dienas - Karabi. - O kitas ? - Gipse...
_________________ Tiktai durelės skiria "Verno & Ko urvelius" nuo beprotiško pasaulio. Heinrichas Heinė
|
2012 01 25, Tre 18:07 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
-Ponas daktare, prieš mėnesį buvau pas jus dėl reumato, ir jūs tada patarėte vengti drėgmės. -Taip, taip, prisimenu. O kas? -Aš vakar grįžau iš speleokelionės, tai noriu paklausti, ar jau galiu išsimaudyti?
_________________ Tiktai durelės skiria "Verno & Ko urvelius" nuo beprotiško pasaulio. Heinrichas Heinė
|
2012 01 25, Tre 18:15 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
Užgriuvo urvo įėjimas ir įkalino speleologus.Praėjus kelioms dienoms kalbasi jie tarpusavyje: - Na, Jonai, ką veiksi, kai iš čia pagaliau išeisi? - Tikriausiai tęsiu toliau mokslus, o gal parašysiu knygą apie tai, kaip išgyventi urvuose. Ko gero, ji būtų įdomi daugeliui… O gal grįšiu į savo darbą ir vėl būsiu inžinierius. - Na, skamba gražiai. - Bet maloniausia tai, kad laisvalaikiu aš vėl galėsiu keliauti į urvus.
|
2012 01 25, Tre 18:32 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
Speleologas kreipėsi į gydytoją, skųsdamasis, kad blogai girdi dešine ausimi. - Nieko čia jau nepadarysi, speleologinis sindromas,- sako gydytojas. - Gal galite paaiškinti išsamiau? - Speleologai dažniausia purvinuose meandruose šliaužia ant dešnio šono pasivertę, tai ir užteršia tas purvas apsemtą ausį...
|
2012 01 25, Tre 18:53 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
Nežiniukas kalbina speleologą: - Ponas instruktoriau, aš klausinėjau alpinistų, kur dingsta saulė po saulėlydžio ir jie man patarė... - Na taip, žinoma, prieš tai, kad ateitum pas mus, tu nuėjai pas alpinistus,- sako supykęs speleologas.- Įdomu, kokį gi kvailą patarimą jie tau davė?! - Jie patarė man kreiptis į speleologus, nes saulė tikriausia nusileido į urvą ...
|
2012 01 25, Tre 19:09 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
Instruktorius moko naujoką: "Aš leidžiuosi pirmas, o tu paskui. Jei greitis bus per didelis tai rankenėlę nusileidimo įtaiso spausk ne žemyn, o kelk aukštyn.Tavęs lauksiu šulinio dugne." Naujokas pradeda leistis ir susimaišo, suspaudžia rankenėlę ir lekia žemyn dideliu greičiu. Naujokas susinervinęs sumurma: "Šūdas! Totaliai nesiseka! Tikiuosi, kad bent instruktorius nuėjęs tolėliau ir nepamatys..."
|
2012 01 27, Pen 20:28 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
Du speleonaujokai stovi prie urvo ir pasakoja vienas kitam anekdotus: - Ar žinai, kuo instruktorius skiriasi nuo vaiduoklio? Staiga iš urvo tamsos išlenda instruktorius ir perklausia: - Aš girdėjau jūsų klausimą, na, tai dabar paaiškinkite, kokius jūs matote skirtumus! - Jokių, tamsta! - atsako išsigandę naujokai. - Vat būtent, žiūrėkit man, - taria instruktorius ir dingsta tamsoje.
|
2012 01 27, Pen 21:08 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
Speleologo žmona moko savo sūnų: -Jei tik valgysi ir sportuosi, bet neskaitysi knygų ir nesimokysi, tai užaugsi didelis ir kvailas, o tada tėvas išveš tave į kalnus ir tampysi maišus urve!
|
2012 01 27, Pen 21:13 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
Speleo seminare visi rodo kas ką nepaprasto iš įrangos turi. Vienas, nutaręs pajuokauti, paėmė aliumininį puoduką, jį apvertė ir nunešė instruktoriui: - Ponas vadove, žiūrėkite, mano puodelis be dugno! Instruktorius mąsliai apžiūri puodelį ir taria: - Taip, tikrai keistas.. Jis ne tik be dugno, jo dar ir viršus užvirintas, bet tai lengva paaiškinti: šiltas oras kyla į viršų ir taip ilgiau išsaugoma šiluma...
|
2012 01 27, Pen 21:27 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
Speleo kelonės vadovas - dalyviams: - Kasti reikia čia, čia, čia ir čia. Jūs dabar dirbkite, o aš einu paieškoti, kur reikia kasti iš tikro, kad surasti urvą...gal kas matė kur aš padėjau kamščiatraukį?
|
2012 01 27, Pen 21:33 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
 anekdotas iš interneto
Mokslinis laivas jau pusė metų vandenyne. Kapitonas pastebėjo, kad laivo įgula piktnaudžiauja alkoholiu ir sukvietė visus ant viršutinio denio. -Tai va, kadangi dažni išgertuvių atvejai, įsakau visą laivę esančią degtinę išmesti už borto. Stojo mirtina tyla. Ir staiga iš galiorkos balsas: -Teisybę sako kapitonas, seniai laikas tą bjaurybę už borto į jūrą! Kyla daugumos komandos nepasitenkinimas: -O, jums, narams, niekas žodžio nedavė!
|
2013 07 11, Ket 18:20 |
|
 |
Vernas
Puruša
|
Kalbasi du speleo narai prieš nerdami: - Girdėjau, kad nelaimga baigtis kas trečiam šitam sifone. - Ko nervinies - mes gi tik dviese!
|
2013 07 11, Ket 18:49 |
|
 |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|